سلطة كول سلو
المقادير:
قلب الكرنب ( الملفوف)
جزر مبشور الكمية حسب الرغبة
ربع كوب مايونيز
2 ملعقة سكر ناعم
1/2 كوب لبن رائب ( ممكن استبداله بالزبادي)
1/2 معلقة خل ابيض
رشة ملح حسب الرغبة
الطريقة:
يقطع الكرنب رفيع جداً ويفضل استخدام الكبة للحصول على الرفع المطلوب
يبشر الجزر
يوضع في طبق اللبن الرائب عليه المايونيز والخل والسكر والملح ويقلب جيداً
نحضر اناء ونضع فيه الكرنب والجزر المبشور والخليط السائل كله ونقلب جيداً
يوضع الكول سلو في الثلاجة (البراد) لمدة 3 ساعات ويقدم
ألف هنـــــــــــا
0 التعليقات:
إرسال تعليق