• كله جديد

    يتم التشغيل بواسطة Blogger.
    الأربعاء، 1 فبراير 2017

    طريقة عمل الناجتس




    المقادير
    كيلو صدور فراخ مخليه 

    بصلة مفرومه

    2 فص ثوم مفروم

    نصف معلقة ضغيرة بشر ليمون

    بيضتان

    بقسماط

    ملح 

    فلفل اسود

    ثوم بودر

    بصل بودر

    باربيكا

    زعتر

    دقيق

    الطريقة

    تفرم الفراخ ويضاف اليها البصل والثوم  وقليل من الملح وبشر الليمون وتخلط جيداً باليد وتضع بالتلاجة ساعة 

    يوضع في اناء اخ البقسماط ويضاف اليه البهارات والملح ويخلط جيداً 

    وفي اناء اخر يخلط البيض والفلفل الاسود جيدا 

    احضري الفراخ وقسميها الى قطع متساويه وضعي عليها طبقة من الدقيق ثم البيض ثم خليط البقسماط وكرري حتى انتهاء الكميه

     يمكنك تفريزها واستخدامها حين ترغبيين

    او تضعيها ساعة بالتلاجة و تقليها في الزيت 

    تقدم مع البطاطس وصوص الكاتشب

    ألف هنا 
    • تعليقات بلوجر
    • تعليقات الفيس بوك

    0 التعليقات:

    إرسال تعليق

    Item Reviewed: طريقة عمل الناجتس Rating: 5 Reviewed By: كله جديد
    Scroll to Top