المقادير
كيلو صدور فراخ مخليه
بصلة مفرومه
2 فص ثوم مفروم
نصف معلقة ضغيرة بشر ليمون
بيضتان
بقسماط
ملح
فلفل اسود
ثوم بودر
بصل بودر
باربيكا
زعتر
دقيق
الطريقة
تفرم الفراخ ويضاف اليها البصل والثوم وقليل من الملح وبشر الليمون وتخلط جيداً باليد وتضع بالتلاجة ساعة
يوضع في اناء اخ البقسماط ويضاف اليه البهارات والملح ويخلط جيداً
وفي اناء اخر يخلط البيض والفلفل الاسود جيدا
احضري الفراخ وقسميها الى قطع متساويه وضعي عليها طبقة من الدقيق ثم البيض ثم خليط البقسماط وكرري حتى انتهاء الكميه
يمكنك تفريزها واستخدامها حين ترغبيين
او تضعيها ساعة بالتلاجة و تقليها في الزيت
تقدم مع البطاطس وصوص الكاتشب
ألف هنا
0 التعليقات:
إرسال تعليق