أيس كريم في البيت ومن غير ماكينة ايس كريم واحلى بكتيييييييير من الجاهز وبالنكهه البتحبيها
المكونات : كريمه لباني ودي مكون اساسي لأي أيس كريم
الطريقة :
نخفق الكريمه اللباني جيداً لحد مانحصل على قوام متماسك مثل القشدة
أيس كريم شيكولاته :
كريمة لباني مخفوقة واتركيها جانبا و في اناء اخر قومي بتسييح شيكولاتة خام على البخار ,, وينفع اي نوع شيكولاتة انتي بتحبيها سيبيها تبرد واسكبيها بالتدريج مع التقليب من اسفل الى اعلى حتى يمتزج الخليط اتركيها بالفريزر ,, ولو عايزة تزودي الطعم ابشري قليل من الشيكولاتة واخلطيها
ألف هنـــــــــا
أيس كريم الفانيليا:
اخفقي الكريمة اللباني مع كيس الفانيليا واحفظيها بالفريزر
ايس كريم الفراولة او المانجو :
اغسلس الفاكهه جيداً واضربيها بالكبه جيداً حتى تكون بوريه واخلطيها بالكريمه اللباني من اسفل الى اعلى واحفظيها بالفريزر ويمكنك تقطيع قطع لطعم افضل .
أيس كريم النسكافيه :
اخفقي الكريمة اللباني مع النسكافيه الكميه التى تحبينها واحفظيها بالفريزر .
ألف هنــــــــــــــــــــــا
0 التعليقات:
إرسال تعليق